PERUT BUNCIT

Lecithin Bantu Atasi Perut Buncit

Julai 19, 2017




Bab perut buncit ni memang sensitive dikalangan wanita.... Lagi lah kalau perut buncit tu disalah tafsir sebagai mengandung... Malu tau!!! Tak tau nak sorok muka tu kat mana...

Sebelum ni Collen ada masalah perut buncit... Perut buncit ni kalau buncit dibahagian bawah pusat tu ok lagi, senang sikit nak cover...  Tapi kalau buncit atas pusat tu memang stress gila!!!

Memang susah sangat nak pilih pakaian... Bayangkan semua bahagian dah cun tapi bila tengok dibahagian perut, ermmmmm... Macam nak nangis rasa 😭😭😭...

Mula² tu ingatkan sebab sistem pembuangan yang tak berapa bagus puncanya, sebab Collen memang selalu sembelit.. Tapi bila dah start amalkan Ostematrix dan masalah membuang tu pun dah settle, Collen tengok sama saja buncitnya... Tak berkurang pun!!!

Mmmmm... Ni sah² memang lemak degil lah ni πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”..

Apa yang Collen buat, Collen start amalkan Lecithin secara konsisten... Sebulan amalkan Lecithin agak mengecewakan jugaklah sebab berat badan turun hanya 1kg!!!  Tapi Collen teruskan juga...

Bulan seterusnya timbang lagi, hanya kurang 1kilo!!! Kecewa??? Of course lah kecewa sangat!!!

Oh yah!!  untuk pengetahuan korang, Collen tak ada mengalami masalah berat badan berlebihan... BMI berada pada paras normal... Sebab tu tak turun banyak kut...

Anyway, walaupun tak turun banyak Collen still teruskan sebab selain fungsinya untuk cairkan lemak, Lecithin ni ada fungsinya yang lain yang juga bagus untuk kesihatan... Sebab tulah tetap teruskan jugak pengambilannya😁😁😁..

Dipendekkan cerita, tak lama lepas tu Collen balik kampung.. Dalam bilik Collen tu adalah tersimpan baju² lama yang memang sah² dah tak muat... Saja gatal tangan nak try test baju² lama tu...

Guess what??? Macam tak percaya πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ.. Bahagian perut tu senang je nak sarung dan baju lama dah boleh pakai balik!!! Collen apa lagi selongkarlah balik baju² lama tu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..

Dalam kecewa terhadap Lecithin tu sebenarnya ada kegembiraan yang tersembunyi... Patutlah pernah dengar org cakap sebelum ni.. 

" biar penurunan tu sikit tapi yang penting inchloss tu!!" πŸ€—πŸ€—πŸ€—

Yang ni Collen setujuh sangat!!! Berat badan still ada pengurangn tapi tak banyak... Tapiiii perut buncit serious memang dah agak leper sikit...


Bagaimana Lecithin Membantu???

- salah satu punca perut buncit adalah disebabkan penggumpulan lemak dibawah lapisan kulit...

- Lecithin membantu dengan memecahkan molekul lemak agar menjadi bahagian yang lebih kecil agar ianya mudah disingkirkan dari badan..

- sebotol Lecithin mengandungi 180 capsule berharga Rm58.30..


Wasap Collen terus untuk tempahan πŸ‘‡
 πŸ΅  http://www.wasap.my/60135577849 πŸ΅


ATAU


Buat belian terus atas talian, klik ikonπŸ‘‡πŸ‘‡


** Konsultasi cara pengambilan akan diberikan secara percuma untuk pelanggan Collen... Anda boleh wasap Collen untuk panduan pengambilan vitamin ni setelah anda membuat belian atas talian..



Collen ~ 013.5577849
SID 1235757
Pengedar Shaklee Sabah
Agen Shaklee Kota Belud
COD sekitar pekan Kota Belud





Disclaimer : 
Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis,merawat,menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook