Bagaimana Vivix membantu pesakit kencing manis

Julai 16, 2018


Ramai yang dah tau bahawa pesakit kencing manis ni saban tahun kian meningkat jumlahnya... Ianya tak mengira umur dan jantina.. Jika tidak dikawal, ianya boleh menyebabkan komplikasi yang lebih teruk..

Sebagai jalan alternatif lain bagi penghidap kencing manis ini, ramai dikalangan mereka lebih suka mengambil Vivix sebagai langkah untuk mengawal penyakit ini daripada berlakunya komplikasi yang lebih teruk..

Rawatan alternatif Vivix untuk kencing manis

Vivix mengandungi tinggi kandungan Resveratrol dan polifenol yang membantu mengawal penyakit kencing manis dari menjadi teruk dengan :

1. Mengurangkan kadar resistant badan terhadap insulin

2.  Membantu mengawal kepekatan gula dalam darah

3. Membantu mengurangkan pembentukan AGE protein dalam darah

4. Membantu mengawal risiko kerosakan mata dan mempercepatkan kadar penyembuhan luka..

Ribuan testimoni yang berpuas hati bila mengamalkan Vivix bacaan gula dalam darah mereka terkawal.. Suka sangat Sis Collen kongsikan beberapa testimoni di sini..

Testimoni #1

Minum Vivix, kencing manis turun dari 14 ke 7

Testimoni #2

Kulit makin gebu... Bacaan gula kencing manis pun dah normal selepas mengamalkan Vivix

Testimoni #3

20 tahun menghidap kencing manis, akhirnya doktor sahkan ayah bebas dari penyakit kencing manis selepas mengamalkan Vivix

Testimoni #4

Bacaan kencing manis turun dari 10.5 ke 6.3 dengan meminum Vivix

Testimoni #5


Jejaka berumur 32 tahun mengamalkan Vivix, kini bacaan gula kencing manis turun dari 15 ke 10 dalam masa 2 minggu sahaja!!


Dapatkan Vivix anda sekarang dengan klik ikon shopping dibawah niSebarang pertanyaan ataupun tempahan juga boleh hubungi Sis Collen melalui whatsappAgen Shaklee Sabah | Pengedar Shaklee Kota Belud
COD Pekan Kota Belud
Pos seluruh Malaysia


You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook