Lokasi branch Shaklee Kota Kinabalu

Julai 11, 2018


Ramai yang mengeluh sebab susah sangat nak dapatkan stock  vitamin Shaklee... Ni bukan seorang dua yang sis dengar cakap macam ni tau..

Sebab tu lah korang kena bijak ambil peluang ni untuk daftar jadi agent Shaklee, korang boleh dapat extra side income hanya di hujung jari... Walaupun korang rasa dah ramai agent Shaklee kat Malaysia ni, tapi percayalah ianya masih tidak mencukupi... Lagipun nak daftar ahli senang je, ada cara yang paling mudah dan senang daftar ahli Shaklee..

Nak dapatkan vitamin Shaklee pun tak susah sebenarnya, korang boleh dapatkan melalui...

1.  Belian online terus dari Shaklee

2. Beli dari agent Shaklee yang sah
πŸ‘‰ www.wasap.my/60135577849 πŸ‘ˆ

3. Pergi terus ke cawangan Shaklee yang terdekat dengan anda..


Shaklee seluruh Malaysia


Selangor


Home Office
Level 1, 2 & 3
Sunway Geo Tower,
Jalan Lagoon Selatan,
Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan.
Tel : 03 -56223188
Masa operasi : 
Isnin - Sabtu
10am - 7pm
Lokasi :  https://goo.gl/maps/sW15RwJL9m22

Kuala Lumpur


No 32, Jalan Seri Rejang 3,
Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai,
53300 Kuala Lumpur.
Tel : 03-41421067
Masa Operasi :
Isnin - Jumaat & Sabtu (minggu 1 & 3)
10am - 7pm
Lokasi : https://goo.gl/maps/cjnJhJ31QJR2

Penang


No 81, 83 & 85,
Jalan Todak 6,
Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya,
Pulau Pinang.
Tel : 04-3838261
Masa Operasi :
Isnin - Jumaat & Sabtu (minggu 1& 3)
10am - 7pm
Lokasi : https://goo.gl/maps/RoQVZJNFRuD2

Perak


32, Medan Istana 1,
Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh,
Perak.
Tel: 05-2418260
Masa Operasi :
Isnin - Jumaat & Sabtu ( minggu 1&3)
10am - 7pm
Lokasi : https://goo.gl/maps/WhrHFrLnFJ52


Johor


47, 49 & 51
Jalan Molek 3/20,
Taman Molek,
81100 Johor Bahru,
Johor.
Tel : 07-3507245
Masa Operasi :
Isnin - Jumaat & Sabtu (minggu 1&3)
10am - 7pm
Lokasi : https://goo.gl/maps/TPovLJucRcG2


Sabah


Lot 4.1, Neutron Point,
Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat,
88300 Kota Kinabalu,
Sabah.
Tel: 088-393 848
Masa Operasi :
Isnin - Jumaat & Sabtu (minggu 1 &3)
10am - 7pm
Lokasi : https://goo.gl/maps/yLZ6FrBq8KA2


Kelantan


319, Section 25,
Bandar Kota Bharu,
Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu,
Kelantan
Tel : 09-747 8688
Masa Operasi :
Ahad - Khamis & Sabtu (minggu 1&3)
10am - 7pm.


Jika korang berada  di kawasan Kota Belud, boleh terus wasap sis untuk order vitamin.. Sis boleh COD di Pekan Kota Belud... Jimat caj pos πŸ˜€πŸ˜€







Pengedar Shaklee Kota Belud 
Agen Shaklee Sabah

COD Pekan Kota Belud
Pos seluruh Malaysia









You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook