VIVIX

Hadiah Istimewa Untuk Hari Ibu

Mei 12, 2018


13 Mei 2018 adalah tarikh keramat bagi seorang anak kerana tarikh tersebut adalah "Hari Ibu" yang disambut di seluruh dunia. Sis yakin semua yang mempunyai ibu pasti inginkan kesihatan ibu mereka sentiasa terjaga dan terpelihara dengan baik. Dalam erti kata yang lain, melihat ibu kita sihat dan gembira melakukan aktiviti hariannya, sudah cukup mengembirakan buat kita.

Pasti ramai juga yang memberi hadiah dan meluangkan masa bersama - sama dengan ibu  mereka. Bagi mereka yang masih lagi tercari - cari hadiah untuk diberikan kepada ibu tersayang, Apa kata sis cadangkan untuk berikan suplimen kesihatan Vivix  untuk mereka.


Kenapa Vivix??

Usia ibu dah semakin lanjut dan sudah tentu tahap kesihatan mereka turut merosot. Ketahuilah mereka dah tak larat dah nak telan bermacam - macam jenis ubat ataupun pil, bagi mereka ianya sangat rumit dan membebankan. Tapi dengan Vivix, hanya 1 sudu teh sehari je diperlukan. Rasanya pun manis buah, tanpa perwarna dan perisa tiruan. Sangat mudah diambil dan tak membebankan.

Korang perasan tak ibu kita ni dah tua dan diusia seperti ini pelbagai penyakit mula datang bertandang.. ini disebabkan oleh tahap imuniti badan yang semakin merosot disebabkan pengumpulan protein AGE dalam badan. Protein AGE ni terbentuk hasil daripada tindakbalas protein dan gula. Semakin banyak protein AGE yang terhasil, maka semakin  mudahlah penyakit menyerang mereka. Resveratrol yang terdapat pada Vivix ni membantu menghalang / melambatkan proses pembentukan protein AGE. Oleh itu suplimen vivix ni mampu mengurangkan risiko pelbagai jenis penyakit di snorkelling mereka.

Bila usia dah lanjut sudah tentu tenaga pun berkurangkan kan... Begitu juga dengan prestasi sel - sel dalam tubuh mereka. Tapi resveratrol dalam vivix ni boleh membantu meningkatkan prestasi sel dengan lebih baik. Bila dalaman sihat sudah tentu ianya juga boleh dilihat dari luarankan dengan keadaan tubuh badan yang cergas dan sihat. Siapa yang tak gembira melihat ibu kekal cergas dan bertenaga melakukan aktiviti harian mereka.

Pencemaran oleh radikal bebas dalam tubuh juga menyebabkan kemusnahan pada DNA. Kita semua tahu kod DNA yang betul dan sihat menentukan fungsi dan tahap kesihatan buat ibu tersayang. Resveratrol dalam Vivix ni mampu menghalang radikal bebas dalam tubuh dari memusnahkan pangkalan data genetic yang menganggu fungsi sel yang sihat. Jadi dengan mengambil Vivix setiap hari, ianya dapat menghalang kemusnahan pada pangkalan data genetic kita.


Best kan Vivix ni..

Jom beli Vivix sekarang!!Boleh beli menggunakan kad kredit / debit kad
Pertanyaan / info lanjut jom whatsapp Sis Collen

You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook