PROMOSI BULANAN

KOLAGEN DAN VITAMIN C UNTUK KECANTIKAN KULIT

Februari 11, 2018

Setiap bulan pasti ada saja promosi terbaru dari syarikat Shaklee... Tak kurang juga untuk bulan ni...

Bulan ni adalah bulan untuk cantikkan kulit.. So siapa yang dah masuk umur 30an tu rasanya wajib untuk korang rebut peluang ni..

Promosi bulan ni adalah Collagen dan Vitamin C (Double C)!!



Korang akan dapat diskaun 10% dengan setiap pembelian 4 kotak Collagen berserta dengan 1 botol Vitamin C...



DOUBLE C UNTUK KECANTIKAN


Untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri, kulit perlukan kolagen dan juga Vitamin C... Kolagen khususnya amat diperlukan bagi mereka yang telah memasuki umur 30an, ini kerana pada usia ini penghasilan kolagen dalam badan dah mula berkurangan... Jika dibiarkan kulit akan mula hilang keanjalannya dan tanda² penuaan akan lebih  mudah terhasil...



COLLAGEN
Kolagen ni umpama 'gam' yang mengikat kompenan lain dalam badan yang akan berkerjasam mengekalkan kekuatan badan termasuklah kekuatan dan keanjalan kulit..

Ianya berfungsi dengan
• Meningkatkan keanjalan kulit untuk kulit yang lebih kukuh dan lembut..
• Mengekalkan kelembapan kulit untuk mengurangkan keduatan


VITAMIN C
Manakala Vitamin C pula memainkan peranan yang penting dalam fungsi dan penyelenggaraan tubuh, terutamanya bahagian kulit...

Ia berfungsi dengan
• Bertindak sebagai antioksida
• Melindungi kulit dari sinaran UV
• Bertindak sebagai agen pengurangan pigmentasi
• Berfungsi sebagai agen anti - radang
• Molekul penting dalam penghasilan kolagen

Jika dua kuasa 'C' ini digabung bersama kesannya dapat dilihat pada struktur kulit yang lebih baik..



So bagi anda yang memang inginkan kulit yang lembut, cantik dan sentiasa terpelihara kelembapannya, sis sarankan anda untuk mengamalkan kolagen dan Vitamin C ni dan nikmatilah kelembapan dan kecantikan kulit yang menakjubkan...


Boleh dapatkan Set Double C ni dengan menghubungi sis melalui whatsapp http://Collen.wasap.my atau boleh beli terus dengan klik ikon shopping dibawah ni...




P/S :  Jika anda telah membuat pembelian secara online tapi  mempunyai keraguan atau memerlukan konsultasi cara pengambilan supplimen, boleh direct wasap sis ye... Konsultasi hanya untuk customer sis saja tau 😊😊 





❤ Pengedar Shaklee Kota Belud




You Might Also Like

2 comments

  1. I need my colagen now!haha.. mau cantik jugak ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah.... Cantik tu impian setiap wanita.. Then go for it 😊😊

      Padam

Like us on Facebook