Lecithin

Mei 02, 2017Lecithin diperbuat daripada ekstrak kacang soya organik bukan - GMO. Setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl - kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.

Lecithin berfungsi dengan..


Menyerap vitamin yang larut lemak

- Lecithin membantu tubuh dalam menyerap vitamin A,D,E, dan K yang larut lemak.

Melindungi hati

- membantu dalam menghalang mendapan lemak dihati, sirosis hati dan hati berlemak. Ia juga dapat membantu dalam memulihkan kesihatan hati.

Pemecahan lemak dan kolesterol

- Lecithin bertindak sebagai "pembersih" salur darah. Pengambilan Lecithin membantu dalam mengemulsi dan metabolisma lemak, kolesterol dan trigliserid di dalam tubuh.

Pelangsingan

- Lecithin juga mampu menghalang  diri anda dari obesiti. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak membantu mempercepatkan pembakaran lemak  untuk kesan pelangsingan yang seimbang.

Mencantikkan kulit dan otot

- Pengambilannya secara konsisten membantu membentuk membran sel, melembabkan dan menghaluskan kulit untuk kulit yang cantik. Selain daripada itu ianya juga membantu mengaktifkan metabolisma sel dan melambatkan penuaan.

Memperbaiki alergi

- Lecithin membantu menghalang platelet darah dari mengaktifkan tisu gegelung didalam salur darah yang menyebabkan alergi seperti penyakit kulit ~ dermatitis dan demam alergi

Menghalang kejadian batu karang

- 90%  dari batu karang terjadi dari kolesterol, Lecithin mengemulsi kolesterol berlebihan untuk menyekat kejadian batu karang.

Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress

- Lecithin.mengandungi kolin yang membentuk penghantar untuk saraf kranial yang memlertingkatkan kuasa pembelajaran, memperbaiki daya ingatan, menghalang Alzheimer dan meringankan stress. 
- wanita hamil harus mengambil jumlah Lecithin yang secukupnya untuk pembesaran janin yang sihat.

Menghalang tekanan darah tinggi

- Lecithin.memperbaiki tekanan darah tinggi dengan menghalang arteriosklerosis dan menggalakkan peredaran darah.

Memperbaiki prostat lelaki

- suatu kajian telah membuktikan bahawa masalah prostat dan urethra lelaki dapat diperbaiki dengan pengambilan kuantiti Lecithi yang banyak.

Meringankan sembelit

- Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan. Ianya bertindak dengan melembabkan usus dan meleraikan toksin didalam usus.


Lecithin boleh diperoleh melalui belian secara kad kredit / debit DISINI

ATAU

Bole dapatkan melalui Collen di talian 0135577849 .

ATAU

Dapatkan harga yang lebih jimat dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee sekarangCollen 0135577849
ID : 1235757
Pengedar Shaklee Sabah
Agen Shaklee Kota Belud
COD sekitar pekan Kota Belud - Kota Marudu

You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook