Melancong Percuma Berserta Duit Saku..

Mei 17, 2017

Korang tau tak dalam bisness Shaklee ni selain untung runcit yang korang dapat, ada macam - macam 'untung' lain lagi yang korang boleh dapat... Salah satunya adalah korang boleh pergi melancong serata dunia secara percuma😱😱😱

Macam baru - baru ni deligasi Shaklee Malaysia pergi melancong ke negara matahari terbit iaitu negara Jepun... Seronok sangat dapat pergi melancong yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee...

Bukan setakat dapat tiket penerbangan, penginapan dan makanan free tau... Ni Shaklee siap bagi duit saku lagi untuk pergi ke sana 😍😍😍.. Fuhhh mana ada bisness yang siap bagi duit saku macam ni!!! Memang hebatlah Shaklee ni...


Sampai kat Jepun, disambut pula dengan macam - macam makanan yang memang kita tak pernah rasa... Mmmmm bila lagi nak rasa semua tu kan... 
Antara hidangan yang dihidangkan



Tempat penginapan pula memang selesa... Dapat pula view yang cantik dari bilik... Teringat pula cerita Doremon πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚


Tak habis pergi melawat tempat - tempat menarik di sana... Bila balik bilik, dapat pula suprise gift dari Shaklee.. Wahhh memang seronok ler πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€... Dapat ESP pelbagai perisa dari Jepun πŸ˜‹πŸ˜‹... Kalau kat Malaysia hanya ada ESP perisa Vanila je kan.. Untungnya!!!
Suprise gift ~ ESP pelbagai perisa


So kalau korang nak sangat pergi melawat negara - negara jiran, boleh lah try buat bisness Shaklee ni.. Memang berbaloi sangat..  Dahlah dapat free trip melancong... Siap dapat duit saku lagi!!  Tak payah pening - pening kepala nak fikir dan kumpul duit saku belanja kat sana..

Kalau nak semua tu, kenalah join bisness Shaklee ni😊😊.. Syarat utama kenalah daftar jadi member dulu kannn... Rm69 je untuk pendaftaran... Info lanjut boleh whatsapp Collen πŸ‘‰ 0135577849



Collen 0135577849
ID : 1235757
Pengedar Shaklee Sabah
Agen Shaklee Kota Belud
COD sekitar pekan Kota Belud - Kota Marudu

You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook