Promosi Lunch Box Untuk Ahli Baru

Mei 13, 2017

Geram je Collen tengok bekas makanan yang comel ni.. Untunglah siapa yang daftar jadi ahli sepanjang  bulan Mei ni sebab berpeluang untuk mendapatkan set Rubbermaid lunch box ni..

Warnanya tu yang Collen tak tahan nak tengok tu... Harganya pun cuma RM16.96 dengan setiap belian 100uv dalam single resit... 

Waktu Collen join member Shaklee dulu, tak ada promosi macam ni... Kalau ada,confirm beli dah... Siapa yang tak nak kan barang esklusif dari Shaklee, boleh je dijadikan sebagai kenang - kenangan atau koleksi peribadi 😊😊😊  ..

Nasib baik yang ni khas untuk new member Shaklee je, kalau tak rasanya habis licin disapu oleh agen - agen SID yang lain... Termasuk Collen ler tu πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

So uolls yang berminat nak daftar jadi member Shaklee boleh je hubungi Collen untuk proses pendaftaran... Daftar ahli hanya RM69 je tau😊😊😊


Collen  0135577849
ID 1235757
Pengguna dan Pengedar Shaklee area Kota Belud - Kota Marudu.

You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook