Dokumen pendaftaran ahli Shaklee

April 07, 2017

Anda teringin sangat nak daftar jadi member Shaklee tapi anda tidak tahu  apa yang perlu anda sediakan untuk memudahkan proses pendaftaran tersebut...Entry kali ni Collen nak berkongsi serba sedikit apa yang korang perlu sediakan agar proses pendaftaran anda berjalan dengan lancar.. Actually tak adalah rumit sangat pun... Basically semuanya tentang informasi diri anda sahaja yang diperlukan 😊😊

1. Nama Penuh
- yang ni nama penuh koranglah yang nak daftar jadi member tu... Nama glamour tak boleh ye 😄😄

2. Kad Pengenalan
- untuk yang ni, just nakkan nombor kad pengenalan korang je... Tak perlu hantar copy ke atau apa² pun kat Shaklee.. Rasanya apa² borang yang anda isi pun mesti nakkan nombor Ic korang kan...

3. Nombor Telefon
- nombor telefon anda yang aktif dan mudah dihubungi tau.. Ni hanyalah untuk rekod Shaklee je.. Manalah tau ada apa² keperluan di masa akan datang yang memerlukan Shaklee menghubungi anda..

4. Alamat surat menyurat
- kalau tak ada alamat surat menyurat macam mana barangan Shaklee nak sampai kat tangan korang kan... So pastikan alamat surat menyurat yang anda berikan tu betul ye..
- oh yaaa, untuk info Shaklee biasanya menggunakan perkhidmatan GDex untuk penghantaran barang pesanan anda...

5. Nama dan nombor akaun bank
- ni adalah untuk memudahkan proses pembayaran bonus kepada anda yang layak..
- tak kisah anda membeli barangan Shaklee untuk diri sendiri atau untuk berniaga, jika nilainya mencapai tahap minimum (150uv) untuk pengiraan bonus, anda akan tetap dibayar mengikut jumlah UV (unit volume) dan peratusan yang terdekat dengan UV anda..
- jadi pastikan nama bank dan nombor akaun yang anda berikan tu betul dan aktif tau..

6. Maklumat pasangan @ waris
- maklumat yang perlu adalah nama pasangan @ waris berserta dengan nombor kad pengenalan mereka, ni adalah untuk rekod rujukan Shaklee sahaja..
- dan jika anda berminat untuk membangunkan empayar bisness anda dibawah naungan Shaklee, bisness anda ini boleh diwariskan kepada keluarga anda..

7. E-mail
- digunakan oleh Shaklee untuk menghantar notis berkaitan pendaftaran keahlian berserta password anda..
-segala transaksi pembelian anda juga akan dihantar ke alamat email ni termaksuk info terkini dari Shaklee

8. Yuran Pendaftaran
- last but not least adalah yuran pendaftaran 😊.. Untuk pendaftaran ni pihak Shaklee telah menetapkan yuran pendaftaran sebanyak RM68.90 dan anda akan menerima bisness kit, buku panduan dan serba sedikit sejarah segalanya berkaitan Shaklee dan produknya..
- yuran pendaftaran tersebut tidak termasuk kos pengeposannya tau.. Jadi untuk pengeposan anda dikenakan cas Rm10.60 untuk semenanjung dan Rm21.20 untuk sabah & sarawak.
- walaubagaimanapun anda juga layak mendapat "free membership" jika belian anda mencapai 200uv dalam satu resit dan penghantaran percuma diberikan ke seluruh Malaysia hanya JIKA anda membeli "Twin pack Vivix"


Untuk info lanjut boleh hubungi Collen melalui aplikasi whatsapp di no 0135577849

Ketahuilah juga kelebihan menjadi member shaklee jika anda mendaftar sekarang..


Collen
ID : 1235757
Agen Shaklee Sabah
Pengedar Shaklee Kota Belud
COD sekitar pekan Kota Belud dan Kota Marudu

You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook